Friday, 18 November 2011

Paling Latest: Internet Download Manager v6.07 Build 15 !!

Salam untuk korang !



Internet Download Manager (IDM) 6.07 Build 15 Final + Multilingual – Full Cracked – Preactivated - Silent Installation + Portable increases download speed 2012 (PALING LATEST )









Internet Download Manager meningkatkan speed download dengan 5 kali ganda lebih pantas dengan dibina menggunakan logic accelerator, resume dan schedule downloads 




(Released: Nov 14, 2011) LATEST UPDATE !


Added support for Firefox 9
Fixed bugs



INTERNET DOWNLOAD MANAGER (IDM) :Software ini adalah merupakan alat untuk meningkatkan kelajuan download dengan 5 kali ganda dan mampu untuk resume download anda pada bila-bila masa dan mempunyai jadual muat turun yang sistematik,menggunakan sistem Accelerator .


KEUPAYAAN NYA : Dapat memulihkan link address yang error atau tergendala dengan cepat dan komprehensif serta memulakan semula download tanpa gangguan.Ini termasuk juga jika anda ter-shut down lappy/PC anda dan dengan resume button,anda dapat menyambung kembali rangkaian yang terputus,sambil mempercepatkan kuasa download dengan 5 kali ganda .(Bergantung kepada kelajuan modem anda,dan setting yang ditetapkan)


LATEST UPGRADE ON INTERNET DOWNLOAD MANAGER V6.07 BUILD 15! : 


(a) Mampu menyelesaikan error dan compatibility (keserasian ) yangs sering berlaku dengan browser-browser pilihan anda termasuk lah Internet Explorer 9 Final ,Mozilla Firefox 4,Mozilla Firefox 7,Google Chrome dan banyak lagi.


(b) Video Berformat FLV: FLV Grabber diupgrade >  Dapat download dan save video dari web player yang famous seperti YouTube,WOW! Google video,MySpace TV,dan banyak lagi !



Customer Satisfaction :
Cnet.com











Panduan Untuk Install IDM Cracked Version !



1. Download IDM asal di sini.
2. Then,download IDM Cracked Version di bawah.Bukak file download nih dengan WinRar,pastu run Exe file.
3. Then,run IDM dari start menu anda.
4. Have Fun !
5. Tak faham,tanya ya.Hehe!

****Bagi yang yang tak faham,tak menjadi,tak tahu ape2 ,ade masalah,cepat2 tanya tau *****



PALING PENTING !: Kalau ade masalah error yang ebrlaku pada IDM korang,sila rjuk di entry ni SEKARANG ! > Kenapa Internet Download Manager Cracked Version Korang Error Semasa Men-Download ??




DOWNLOAD IDM V6.07 BUILD 15 CRACKED VERSION!










Rujuk entry ni jika berlaku error tentang Internet Download Manager korang : CLICK SINI !






Credit to : RapidLeech


p/s : Click Di Bawah Sebagai Tanda Penghargaan korang ! :D












Comments
12 Comments

12 comments:

Anonymous said...

apa lg kelebihan idm nie dri pada idm sblum nya.....

Mr RileX said...

IDm 6.07 Build 15 nie mempunyai ciri2 cam gini :

-Added support for Firefox 9
-Fixed bugs
-Lebih comprehensif dan accelerate speed download

^^ ,hehe :D

wam said...

salam...tak bole nak download apa lgsg vedio lagu die cakap arrow

Mr RileX said...

error ? Wat gini jea :
1) Uninstall IDm skang
2) Download IDM asal dlu .(Ade link kat ats tuh)<< TEngok kat Panduan Install IDM Cracked Version ats tuh
3) Install IDm asal dulu smpai habis.
4)Download IDM Cracked Version
5) Install IDM cracked Version tuh
6) Then,run macam biase !

**Ade masalah,tanya lagi ehh ^_^ ***

StrawberyWhite said...

xblh nak install crack! adeh..da close sume app still same jer..=.=

Mr RileX said...

Strawberry White : Ce tengok post yg MR baru post skang : http://carmellawakened.blogspot.com/2011/11/kenapa-internet-download-manager-korang.html

StrawberyWhite said...

hmm..nak extract camtue xblh..tp isi manual jer jd full release la.hehe..layan je la full release nie..hehe

StrawberyWhite said...

btw dia ada auto update tak?takot die update kantoi lak key die.hehe

Mr RileX said...

haha,layan jew full release tuh,.update dh disable,.jgn risau,.haha,tak caye,cube ko update,mmg xbuleh pon,.

StrawberyWhite said...

haha..cantik ar tue..xnak ar update.kot2 die update ker.haha..tgh sedap layan donlod nie..:D

Mr RileX said...

hahaha,bgus2,hehe,klau ade kwn2 ko yg still ade msalah,bgtau dyorang sruh bukak entry post aku tuh jea :)

StrawberyWhite said...

haha..ok2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management