Monday, 21 November 2011

Bola Sepak : Kenapa sampai Perlu Hina Bendera Malaysia Hahh??

Salam untuk korang !






Cube tengok gambar ni elok2 dan pikir jap,...











MRilex:  Alahai warga Indonesia yang cukup bengap ,ish3,sampai camtu sekali ea ? Tak cukup kain punya pasal,sampaikan duit pun takde nak gi beli kain buruk buat lap muka buruk tuh,pastu pandai plak ea datang mengemis kat Malaysia ? Wah Wah Wah,tahniah Indonesia . Kambing pun tak hina macam ni tau .Or memang korang nak try jadi kambing plak ?..O0o0o0o,.gitu . Kesian .( Tak reti wt ayat pedas)


Sapa Cari pasal Sebenar Nye NI ??

Pasal bola ? Wei,tolong la wahai Indonesia,aku tau Indonesia ni baik sebenarnye,tapi ade sesetengah dari korang nie yang berpikiran guna bola,bukan guna akal. Kalau setakat kerana bola ,korang mesti bermusuhan dengan Malaysia,ape gune ? Ko sampai nk makan ,hadam terus ke trophy tuh ? Malaysia pun kalau ikut perlawanan lepas,takde ah melenting gile2 kat Indonesia,padahal benda tu sebenarnye nak enhance diplomatic relationship antara negara yang dulunya serumpun jea ? Ape cer gini brader ? Pasal bola tu,boleh usaha lagi la,macam sekarang,akhirnye,Malaysia bertembung dengan Indo jugak mase final.



Ini lah typical yang selalu berlaku bile pertembungan Malaysia dan Indonesia,.asal bertembung dengan Indonesia,.mula dah otak, perasaan,hati ini jadi terbayang ,akan wujud gak elemen ketidak-puas -hatian tuh .Benci aku.MR bukan benci apa,just bile bertembung dengan sek2 mung dalam sukan bola nih,mungkin sikit je ade semangat kesukanan tapi semangat keperangan makin mebuak buak !

Ade MR dengar dari satu sumber blogger gak,yang mana ,beberapa hari yang lepas,sebelum start perlawanan peringkat kumpulan,ade komen penyokong Indonesia kate diorang siap sedia gempur Malaysia kalau Indo kalah peringkat kumpulan . Walaupun benda ni belum tentu shahih,tapi kite boleh nampak dari situ betapa semangat gempur ke atas Malaysia ni cukup positif ! Weh,malu la sikit,sebab kalah bola,nak gempur .MAce ponde jah! Sorry to say,MR really dare to say that you all adalah berani menjadi bodoh ! 




MR ade agi mau membebel,tapi tak padan lah.Last but not least,layan video Sukan Sea Games >Perlawanan Pencak Silat Antara Pesilat Vietnam Dan Penyokong Indo

Video Ini Menunjukkan Bagaimana Pesilat dari Vietnam diterajang oleh penyokong Indon ketika Perlawanan Pencak Silat Sukan Sea baru2 ini. >Terjah !






Moral : Kalau takde duit nak beli baju,pakai je dulu kain langsir ke,pembalut meja kea.
Meh mengemis kat Malaysia la dulu,nanti Mr upah cuci longkang tuh,dapat duit sket,bleh shopping kat pasar sayur.




Kew korang ade pendapat berlainan ? Komen bawah .






Saturday, 19 November 2011

Pelik Tapi Benar ? - Duit Syiling Jatuh Dari Angkasa ?!

Salam untuk korang !









Laa,ni ape ke hal plak nih ? Hah ,ape dia? Duit Syiling jatuh dari langit ? Eh,bagus lah,beraya la kite hari nih. Hehe .Syiling pun syiling,bleh guna kat public phone,tak pun,bleh buat bayar parking motor aku.Yang paling best,bleh derma masjid ! (Alhamdulillah,klu bleh wat gitu,memang bagus lah,ehehehe) < MRIlex bajet best !




Haha,nak tahu lagi ?Jom terjah lagi isi berita dari Harian Metro :




SUNGAI SIPUT: Kira-kira 20 penduduk di Taman Kledang, di sini, terkejut apabila mendapati puluhan keping wang syiling jatuh dari langit sejak dua hari lalu.
Kejadian yang berlaku sekitar jam 6 petang hingga 9 malam itu turut disaksikan oleh anggota Jabatan Pertahanan Awam Malaysia (JPAM), polis serta Yang Dipertua Speaker Dewan Negeri Perak, Datuk R Ganesan selepas dipanggil ke lokasi.




* PELIK...Ganesan (tengah) dan anggota JPAM melawat lokasi syiling jatuh dari langit.


Kejadian ‘hujan duit’ yang didakwa berlaku dua hari berturut-turut itu menyebabkan penduduk hairan selepas melihat syiling 5 sen, 10 sen dan 20 sen jatuh dari langit.
Saksi kejadian, A Abinarmi, 30, berkata, kejadian disedari berlaku pada petang Rabu lalu selepas anak lelakinya, S Vishnunair, 10, melihat kilauan cahaya di hadapan rumah.
Menurutnya, dia kemudian keluar ke pekarangan rumah sebelum melihat beberapa keping duit syiling bertaburan di permukaan jalan dan lantai tempat letak keretanya.

Credit to : RelevanSokmo 



CLICK BAWAH TANDA TERIMA KASIH
















p/s: Haha ,tengok petugas JPAM yang pegang benda warna merah tuh,.nape dia senyum ekk? Mungkin kah semua insiden yang berlaku ini adalah,....??


Ce komen pe yang korang rase ,...:)



HAH??!! Tanda Tanda Lelaki Dicintai Jin Betina ??

Salam Untuk Korang !








Ibnu Abbas r.a. meriwayat sabda RasuluLLAH SAW :

“Apabila seorang suami menyetubuhi isterinya dalam keadaan haid, ia didahului oleh syaitan. Apabila perempuan itu hamil, ia akan mengandung khunsa (pondan). Kaum pondan itu adalah anak-anak jin”(Ibnu Taimiyah – terkadang manusia dan jin bernikah dan melahirkan anak)








Entry kali ini,MR (MRilex)  akan kongsi kan sikit tentang tanda tanda korang yang lelaki nih telah dicintai oleh jin betina . Ye arh ,jin betina ni pun macam manusia gak,ade nafsu,ade keinginan untuk bersama pasangan yang dicintai,tapi takkanlah dengan manusia diorang nak bercinta jugak ?? Arghhh! TIDAKKK! 


Jadi,sape2 yang rase tanda-tanda dan simptom-simptom dibawah ade kena mengena ngan korang,baik korang start buat solat hajat,mintak pertolongan Allah cepat2 . Tak pasal2 plak ade yang menimang anak yang bermuka HARISIA ( HArimau+ Manusia )






WARNING ! : MR mengaku artikel ini juga di ambil dari entry orang lain dan akan dicreditkan  kepada orang tersebut .Jadi ,tidak akan timbul isu mencuri hak orang lain tanpa kebenaran atau menggangap ini adalah entry asal MR .Harap Maklum !







Apabila seseorang manusia lelaki itu dicintai jin betina maka ia ada beberapa tanda:



1. Anda akan mempunyai sikap seperti seorang wanita seperti sangat kuat emosi seperti pemarah, kuat merajuk, sangat pemalu, mudah panik atau gelabah, putus asa dan sebagainya.

2. Anda sangat suka menyendiri, sangat tak selesa berada di khlayak ramai, apalagi kalau menjadi tumpuan ramai dan anda mungkin dapat perhatikan sekurang-kurang jari anda akan menggeletar atau mungkin diri anda sepenuhnya panik dan menggeletar.


3. Anda suka melamun dan berkhayal membayangkan perkara-perkara romantik contohnya berasamara atau ‘berkasih-kasihan’ dengan wanita (siapa  saja wanitanya samada sesorang yang anda kenal, pernah lihat atau anda cipta sendiri orangnya)


3. Anda suka bersendirian berjalan malam.


4. Anda suka duduk melamun dan melayan perasan dibawah cahaya bulan purnama.


5. Anda sering merasa gembira, sedih, sayu, atau rindu, pada seseorang yang anda sendiri tak tahu pada siapa.


Nota
Semua faktor di atas boleh jadi sederhana atau sangat kuat menguasai diri anda bergantung kepada sejauh mana angin bisa atau malah jin itu sendiri masuk ke dalam jasad anda, terutamanya pada bahagian kepala.


Begitu juga ia bergantung kepada kekuatan dan perangai jin betina itu sendiri, di mana kalau ianya sering datang menziarahi atau mengikut anda ke mana saja anda pergi, maka kesan gangguan itu akan anda rasa pada banyak masa, tak kira siang atau malam.


6. Anda mudah jatuh hati atau jatuh cinta pada mana-mana wanita, samada yang dah lama atau baru anda kenal malah mungkin yang anda nampak di tengah jalan sekali nampak saja anda akan ingat atau terbayang-bayang orangnya dengan perasaan yang penuh rasa rindu dan cinta.


7. Anda mungkin selalu didatangi perempuan  yang anda kenal atau tidak, perempuan yang sama atau berganti-ganti pada masa mula terlelap atau ditengah malam dalam keadaan antara tidur dan jaga.
Kemudian apa saja boleh jadi, mungkin sekadar datang, atau berasmara dengan anda, atau lebih…


8. Anda mungkin sering bermimpi didatangi dan berasmara dengan perempuan.
Dan kalau anda sampai melakukan hubungan jenis dengannya maka ia sangat bahaya, kerana mimpi pada anda, tapi alam nyata baginya ia mungkin ketagih atau menjadi sangat sayang, dan akan terus menjaga anda dengan ketat.


Malah ia akan menjadi lebih berat, bila anda ada anak dengannya di alam jin itu, anda mungkin nampak anak itu dalam mimpi anda, Wallahua’lam.
(Risikonya kalau cuba dipisahkan anda mungkin akan menghampiri, atau jadi gila, atau mungkin melakukan sesuatu yang di luar dugaan dari sebab tekanan angin bisa atau dirasuk oleh perasaan jin itu sendiri.)


9. Pada gangguan yang lebih teruk, jin itu menjelma di hadapan anda seperti manusia, maka anda rasa berhubungan dengannya itu adalah di alam nyata.


Biasanya pada tahap gangguan kuat peringkat ini, sesorang itu sentiasa menyendiri atau mengasingkan diri agar sentiasa dapat bersama dengan ‘kekasihnya’ itu dan selalu bercakap sendirian sedangkan pada pandangannya ada temannya.
Ia terutamanya kalau jin itu adalah jin hutan dan seseorang itu sentiasa berada pada tempat yang tiada manusia seperti dalam hutan atau rumah-rumah terpencil dan sebagainya.


10. Anda mungkin bangun pagi dan terasa seperti ada orang menemani anda tidur semalamnya dan anda mungkin merasakan orang itu seorang perempuan.


11. Anda mungkin bangun pagi dan merasa ada melakukan hubungan badan semalamnya, walaupun anda mungkin tidur seorang diri.


12. Mungkin pada wajah anda ada cahaya lembut, iaitu suatu aura dari makhluk halus itu dan mungkin menjadi pelembut hati orang yang memandang anda, seperti mereka itu sedang memandang seorang wanita cantik yang penuh kelembutan.


Kecuali kalau jin itu marah, atau tak puas hati dengan anda terutama kalau amalan pendinding anda mula memberi kesan kepadanya, maka cahaya lembut itu akan hilang dan bertukar kepada cahaya wajah ‘mendung’ atau gelap seperti orang yang sedang marah.


13. Kalau gangguan lebih berat, anda mungkin akan mengalami rasukan oleh ‘awek‘ anda tersebut.


14. Anda mungkin selalu terasa seperti ada orang mengekori anda ke mana-mana.


15. Orang lain mungkin nampak bayangan hitam atau wanita yang selalu menemani anda.
Biasanya ia boleh dilihat dari jarak jauh tapi bila dah dekat, tak ada pula ‘orangnya’.


16. Kalau anda terkena jin yang kuat cemburu, nescaya ia akan menghalang anda dari berkahwin, kerana tak mahu berkongsi kekasihnya.


17. Kalau dapat kahwin tapi jin itu belum terlepas gangguannya, mungkin rumahtangga anda selalu jadi ‘perang saudara laki bini’, anda berlaku curang, tak peduli atau tak suka mendekati isteri, cemburu atau marah tak tentu pasal dan sebagainya.


Soalnya selagi jin itu belum berpuas hati ia akan terus menghasut dan berusaha memporak porandakan rumahtangga anda, kalau boleh biar bercerai agar anda akan menjadi miliknya seekor.


18. Nafsu anda naik tak tentu masa dan tak ada sebarang sebab munasabah dan tak mustahil kalau isteri ‘berhalangan’, anda guna atau cari jalan lain termasuk cara yang tak senonoh, kecuali kalau anda seorang yang berilmu dan kuat iman.


Malah ia boleh jadi antara faktor penyebab seseorang itu melakukan keganasan seks, termasuk merogol, terutamanya kalau jin betina itu gila seks kerana ia akan dapat ikut serta.


19. Kalau dapat anak, maka tak pula mustahil antara anak-anak itu yang didatangi jin betina pada mana-mana cara seperti bapanya juga terutama bagi anak-anak lelaki dan sebagainya…


Adapun cinta itu boleh jadi cinta sama cinta, cinta sama paksa, atau cinta sama tak tau, iaitu anda tak sedar menjadi pujaan jin betina.


Biasanya lelaki yang dicintai jin betina itu akan mengalami gejala gangguan pada bahagian dada dan kepala.



Entri Asal Di Sini : http://hazissac.blogspot.com/2011/11/ketahui-tanda-tanda-seorang-manusia.html#ixzz1eIhA9X4H














Download Korean Drama TERBaik !!! - Protect The Boss !

Salam untuk korang !






Kali ini,seperti yang dijanjikan ,MR ( MrRilex) akan memberi link untuk korang semua merasai Korean drama yang memang pasti konferm best nih !




Yup,ia adalah cerita yang bergenre romantik,lucu,kelakar gilerrrr,sedikit aksi kot,dan PALING PENTING, pelakon nye adalah cute,mantop dan BAIK PUNYA !!! :)




Mempersembahkan ,Protect The Boss :)














MR bleh bagi rating 4.5 / 5. Memang Best !!


hehe,comel2 kan ? MR baru tengok sampai episode 11 .Kesemua episode berjumlah sampai Episode 18 .Untuk entry kali ini,MR akan bagi link download untuk korang tapi just untuk Episode 1 dulu. MR nak tengok camne reaksi korang lepas tengok just EPISODE1 :)



Hehe,Jangan risau.MR akan sediakan semua episode .TAPI,kalau nak episode seterusnye,korang request ye dengan MR dengan post COMMENT  secepatnye di bawah nun jauh di sana  yee ? :) Dengan itu,Episode 2 akan menyusul ,and sampai seterusnyee~



SINOPSIS: PROTECT THE BOSS 





Berkisarkan tentang seorang wanita bernama No Eun Seoul yang sentiasa kelam kabut tetapi bersemangat dan sentiasa positif dalam apa jua keadaan,berusaha mencari kerja tetap di tengah bandaraya Korea .Pelbagai halangan,gelagat lucu dan kelakar berlaku sepanjang usahanya.Sehinggalah dia berpeluang berkerja di sebuah syarikat terkenal di Korea dan berpeluang menjadi setiausaha kepada seorang boss yang sangat malas dan tidak suka kepada setiausaha nya.Sementara itu,No Eun Seoul juga mempunyai hubungan yang rapat dengan seorang  boss Director lain yang kacak  lakonan Hero Jaejong yang telah mengambil nya bekerja di syarikat tersebut.Kedua-dua boss di syarikat tersebut lama kelamaan jatuh hati kepada No Eun Soeol dan berebut untuk membuktikan siapa di antara mereka yang lebih layak memiliki No Eun Soel .Siapakah yang akan berjaya menawan hati No Eun Soel pada akhir cerita ? Layannnnnn !!!






DOWNLOAD EPISODE 1: PROTECT THE BOSS  NOW !


Ingin Download Korang 5 kali lebih Pantas dan tak tersekat2? : Click untuk baca entry kehebatan IDM sini dan dapatkan FullVersion selama-lamanye secara FREE!,dan click sini untuk selesaikan masalah berkaitan IDM korang untuk men-download tanpa was was :) 












                                                        MEDIAFIRE PART 1
                                                        MEDIAFIRE PART 2
                                                        MEDIAFIRE PART 3
                                                        MEDIAFIRE PART 4
                                                        MEDIAFIRE PART 5
                                                        MEDIAFIRE PART 6


                                                                 
***Maaf la kalau file download tu berat sangat or menyusah kan korang untuk download secara part2 gini.MR pun downlaod gini gak,Sori banyak2 eaa***





BONUS ! :Download sekarang music OST dari Protect The Boss  di sini SEKARANG !!


CLICK DI SINI TANDA ANDA BERTERIMA KASIH!












Ok lah ,so,harap2 ,korang ebtul2 enjoy dengan drama Episode 1:Protect The Boss nie. huhu
Kalau nak Episode 2 and episode seterusnye,let me know if you want it by drop your comment below dan bagitau MR ye ^^.Beres .Ok jea kan ? :)






RilexBoss ! hehe :)



Just For Laugh ! Kompilasi Gambar Terbaik !

Salam untuk korang !






KOMPILASI GAMBAR YANG ENTAH PAPE :)






hehe,adoi! Ade beberapa kompilasi yang MR a.k.a Mr Rilex mau tunjukkan kat korang .Ehehe,.korang nilai sndri yee and jangan lupe untuk tinggalkan komen korang di bawah :)













MR pn tak paham nape sampai jadi gitu.Mungkin pada hari kejadian,kebetulan ubat diorang habis,..












Ni satu hal,Justin Bibir ni pandai plak curi2 kluar dari studio,melepas kat sini,kucing plak dipersalahkan,..haha











Nampak best plak ade bdan gitu.Berlipat2 abes,.hehe


Pernah jumpe tak baby nih ? kalau jumpe,sila call rumah orang tua skang,.:)













" Cepat sikit kak,berkerut abih dh aku nih "















Kalau ye pun bersungguh sgt nak kerjo McD tuh,jangan la sampai nak lap smpai ke ats nuh ,haha !
















Habih la mung ,Power rangers .Naruto and the gang lame dah x puah hati!














Hehe! No komen ,...:

















Tempat tu juge la dia nak balas budi si pembuat sign board :)


















                                          Haha ! Perlu kew sampai jadi gitu ? :)






HAHA ! CLICK DI BAWAH TANDA ANDA PUAS HATI:










Friday, 18 November 2011

Kenapa Internet Download Manager korang Error Semasa Men-Download ??

Salam untuk korang !





Entry kali ini,MR (Mr Rilex) ingin cuba terangkan n solve problem yang terus menghantui pengguna Internet Download Manager (IDM) .Masalah ni banyak dh berlaku,even MR sendiri pun banyak kali dh berlaku gitu,then,MR selongkar sendiri satu cara yang betul2 effective untuk betulkan nye.yANG PENTING!..Korang mesti cuba dan pahamkan betul2 ape yang MR nak sampaikan nih.Kadang2 dah bagitau,tapi terus tanya benda yang sama. Haha.senget tol lah kan ?


Wokeh,moving on ! 


Internet Download Manager Error Untuk Download

Biase pengguna IDM yang menggunakan product cracked version nih akan mengalami satu code error yang bleh menghalang seseorang daripada men-download benda yang diorang nak .

Yup! Untuk pengetahuan korang semua,IDM Cracked Version nih adalah product yang free selama lama nye dalam bentuk Full Version.Maknanye,korang xperlu dah berhadapan dengan masalah Fake Serial Key,Product has been expired or anything else.Korang jugak tak perlu nak update dh IDM korang dengan saksama nye .,TAPI,Kalau tak kena cara,memang xleh download ape2 lah .



Paham ? Wokeh,moving on :D
(Tak paham,ce komen kat bawah ^_^)



Sebelum MR proceed kepada solving problem nye,MR nak tanye,biase nampak tak benda nih bile korang nak tekan link download yang keluar mase nak download video dari YouTube ,lagu or anything else lah ?Benda ni terjadi lepas korang siap install IDM Cracked Version.





Code 0x80070002 ini terjadi apabila Internet Download Manager Cracked Version sebelum korang nak start download.MR pun tak pasti ape makne disebalik code tuh .Boleh jadi code tu muncul sebab Cracked Version tu sendiri.Mungkin code tu suruh korang makan nasik dulu kott.



Jika biase nampak code nih ,maknanyer ade solving nye. Kalau kuar code lain,ce komen kat bawah,code pe ag yang akan kluar ,MR nak tau sket :D



Menurut MR,Solving Yang Paling Senang adalah :

1) Uninstall IDM korang yang tengah pakai sekarang , Download terus je IDM asal di sini

2) Lepas tuh,install IDM yang korang baru download tadi macam biase.

3) Lepas install,probably,dia akan kluar, "Your IDm is expired" or maybe "Fake Serial Key".Biarkan !

4) Restart lappy korang !

5) Download IDM Cracked Version di sini > CARI DAN DOWNLOAD SINI!

6) Install macam biase ,ikut arahan yang dibagi.


( Kalau kluar macam ni semasa extract,tekan je close,Jangan risau,selamat,dijamin halal)

OR


Kalau keluar macam ni pun,tekan je ok yee .Tekan Ok sampai habis rancangan :)




7) Habis jea proses extract dari Winrar tuh,check kat desktop korang ,ade tak icon IDM.Kalau ade,bukak then check bahagian "ABOUT".Tengok IDM korang bertukar tak jadi Full Version 

8) Try test : Bukak YouTube or 4Shared,play video or music,tgok link download kluar tak.

9) Kalau kluar,tekan link tuh,InsyaAllah,korang bleh download macam biase dah !


Wokeh ? :D


Moga2,korang success lah,and jangan lupe,credit kan ntuk MR skali lpas menjadi tuh,hehe,jangan la lupe ye ntuk bagitau menjadi ke tak cara tuh .In case tak jadi,MR akan cari cara lain lagi :D Tak paham,terus komen bawah yeeee ~


CLICK HERE SEBAGAI TANDA TERIMA KASIH :)












P/s: Lepas jadi,jangan lupe MR kat sini eh:D ( Lapar Kasih sayang nih!)









































Sukan Sea Games ke 26th: Indonesia Kecundang Di Padang Sendiri !

 Salam untuk korang !








Alhamdulillah ! Tahniah dan syabas pasukan Harimau Malaya,akhirnya mara ke separuh akhir .Malaysia menang 1-0 berhadapan dengan Pasukan Indonesia untuk menjuarai Pasukan A di Stadium Gelora Bung Karno .haha,memang mendebarkan giler bile tengok detik2 mase nak gol tuh.Sebab penilaian MR,same2 best main.Namun,Syahrul Azwari telah berjaya mengubah nasib pasukan HArimau malaya dengan menyumbat gol penyelamat pada minit ke 18.Syukur 2 !




Tahniah ,Syahrul Azwari !
Dan dengan kemenangan ke atas pasukan Indonesia nih juga memastikan pasukan Malaysia layak untuk masuk ke separuh akhir menentang naib juara Kumpulan B,iaitu pasukan Myanmar.

Pasukan Garuda (Indonesia) pula akan bertemu dengan Myanmar dalam aksi separuh akhir .


Harimau Malaya Boleh !Kita Malaysia Yakin Boleh !


Kat bawah ini merupakan video detik bersejarah apabila Syahrul Azwari menyumbat kan gol di gawang pihak Indonesia dengan begitu pantas dan lincah :





CLICK DI BAWAH JIKA SUKA VIDEO TUE !





Apa-apa pun,Teruskan mara Malaysia !Malaysia hanya tinggal beberapa langkah saje lagi untuk jadi juara keseluruhan Sukan Sea Games 26th. MR hanya boleh berdoa dari jauh saje lah,Nak gi menyokong smpai ke Indon,syg duit,hehe.



P/S :Kew korang semua ada nak komen ape2 sal game tadi? hehe,kalau ade,dipersilakan :D



























Paling Latest: Internet Download Manager v6.07 Build 15 !!

Salam untuk korang !



Internet Download Manager (IDM) 6.07 Build 15 Final + Multilingual – Full Cracked – Preactivated - Silent Installation + Portable increases download speed 2012 (PALING LATEST )









Internet Download Manager meningkatkan speed download dengan 5 kali ganda lebih pantas dengan dibina menggunakan logic accelerator, resume dan schedule downloads 




(Released: Nov 14, 2011) LATEST UPDATE !


Added support for Firefox 9
Fixed bugs



INTERNET DOWNLOAD MANAGER (IDM) :Software ini adalah merupakan alat untuk meningkatkan kelajuan download dengan 5 kali ganda dan mampu untuk resume download anda pada bila-bila masa dan mempunyai jadual muat turun yang sistematik,menggunakan sistem Accelerator .


KEUPAYAAN NYA : Dapat memulihkan link address yang error atau tergendala dengan cepat dan komprehensif serta memulakan semula download tanpa gangguan.Ini termasuk juga jika anda ter-shut down lappy/PC anda dan dengan resume button,anda dapat menyambung kembali rangkaian yang terputus,sambil mempercepatkan kuasa download dengan 5 kali ganda .(Bergantung kepada kelajuan modem anda,dan setting yang ditetapkan)


LATEST UPGRADE ON INTERNET DOWNLOAD MANAGER V6.07 BUILD 15! : 


(a) Mampu menyelesaikan error dan compatibility (keserasian ) yangs sering berlaku dengan browser-browser pilihan anda termasuk lah Internet Explorer 9 Final ,Mozilla Firefox 4,Mozilla Firefox 7,Google Chrome dan banyak lagi.


(b) Video Berformat FLV: FLV Grabber diupgrade >  Dapat download dan save video dari web player yang famous seperti YouTube,WOW! Google video,MySpace TV,dan banyak lagi !



Customer Satisfaction :
Cnet.com











Panduan Untuk Install IDM Cracked Version !



1. Download IDM asal di sini.
2. Then,download IDM Cracked Version di bawah.Bukak file download nih dengan WinRar,pastu run Exe file.
3. Then,run IDM dari start menu anda.
4. Have Fun !
5. Tak faham,tanya ya.Hehe!

****Bagi yang yang tak faham,tak menjadi,tak tahu ape2 ,ade masalah,cepat2 tanya tau *****



PALING PENTING !: Kalau ade masalah error yang ebrlaku pada IDM korang,sila rjuk di entry ni SEKARANG ! > Kenapa Internet Download Manager Cracked Version Korang Error Semasa Men-Download ??




DOWNLOAD IDM V6.07 BUILD 15 CRACKED VERSION!










Rujuk entry ni jika berlaku error tentang Internet Download Manager korang : CLICK SINI !






Credit to : RapidLeech


p/s : Click Di Bawah Sebagai Tanda Penghargaan korang ! :D












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management