Thursday, 3 November 2011

REMOVE AKU Sebab Salah Faham = Annoying !

 Salam untuk korang !


Hidup Di dunia ,memang macam-macam ragam .

Apatah lagi kat IPG nih . Hidup gua as a student in campus life (Tak payoh bajet mu belajar la) 





Haishhhh,......




Ade kew patut,status gua yang ditujukan kat orang lain,mampos dye terus remove gua ! Dia plak yang terasa :




17 Oktober 2011,Printscreen 1
20 Oktober 2011,Printscreen 2


Hadoi ,.Yang gua pun satu,kena2 molep gua jadi panas malam tu,pastu terus buat status gini.Tapi dah memang minah hipokrit tuh kencing sama gua,mana gua tak panas .Eh,sial la,Puih !
 
Nur (Bukan nama sebenar ),kata akan terima gua sebab katanya gua ni selalu cakap macam KL Gangster. Eh eh ,tak lah. Dia kata gua ngan dia ni ibarat teman tapi mesra .Wahh! ( Cam sial plak ingat benda gini )

Dipendekkan,gua ajak buat relationship,tapi Nur kata tak nak lagi sebab takut EX die kata apa apa yang buruk pasal dia.So,gua terima.Tambahnya (Ceh,mace dlm berita plop),dia akan terima gua ,tapi perlukan masa untuk reda dari ke-frust-tan clash yang baru melanda .So,gua terima sekali lagi.

Tunggu,punya tunggu ..(Hiyarghh!)





(Beberapa minggu kemudian,.[bunyi cengkerik])


Gua bukak profile fb dia,alangkah terperanjat beruk monyet hidupan liar gua,melihat dia buat relationship dah dengan lelaki lain ( Tak kan perempuan plak ). Siap tukar DP lagi .So sweet couple <3.  CISS!


Then,lepas incident tuh,gua marah and gua marah and gua marah and gua marah lagi,.siap bergaduh ngan dia,berbalas status dengan dia,,and last,.tak selesai sampai sekarang !

Alasan dia :" Maaf la,benda ni jadi sendiri,saya pun tak tahu bleh jadi gini,lagipun saya xde janji ape2 kan ngn awk"

Untuk jawapan lu yang tak logik tuh,gua bagi ini kat lu : 




Mana boleh "benda jadi sendiri",sedangkan lu sendiri yang pilih nak couple ngan dia,Kalau tak,lu bleh jea tolak lamaran dia kalau lu nak. Entah la,walaupun lu comel and gua admire lu.Tapi,sebab perangai lu,lu pikir sendiri lah !

Then,ade sorang ag,Salmah (bukan nama sebenar),yang terase ngan gua,then memang sebelum ni,gua ada masalah ngan dia,tapi kitorang dah ok ecely. Tau-tau,Salmah remove gua. Padahal status yang gua tuju kat Nur and gua siap suruh lagi Nur remove gua,but Nur tak remove jugak..Lain pulak cite ngan si Salmah ni,terus terasa,terus REMOVE ! Cam hampeh. So sweet <3


Anyway,tu lah luahan gua hari nih. Gua ecely nak cakap kelantan,tapi kalau gua cakap,konfem korang tak daya nak memahami.

Konklusinye : " Sekarang gua tak kira lu ni comel ka,cute ka,sapa buat perangai gitu,dia yang akan kena satu hari nanti.Ini blog gua pegang "

Jadi : Jangan lah buat orang macam tu. Kelak,lu yang akan kena !

Wassalam .



Jangan jadi macam beruk nih !
























Comments
2 Comments

2 comments:

pari pk said...

mil... tq sbb msk elmen aku..... tq mil

Mr RileX said...

haha,hoktu nop tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management