Saturday, 19 November 2011

Download Korean Drama TERBaik !!! - Protect The Boss !

Salam untuk korang !






Kali ini,seperti yang dijanjikan ,MR ( MrRilex) akan memberi link untuk korang semua merasai Korean drama yang memang pasti konferm best nih !




Yup,ia adalah cerita yang bergenre romantik,lucu,kelakar gilerrrr,sedikit aksi kot,dan PALING PENTING, pelakon nye adalah cute,mantop dan BAIK PUNYA !!! :)




Mempersembahkan ,Protect The Boss :)














MR bleh bagi rating 4.5 / 5. Memang Best !!


hehe,comel2 kan ? MR baru tengok sampai episode 11 .Kesemua episode berjumlah sampai Episode 18 .Untuk entry kali ini,MR akan bagi link download untuk korang tapi just untuk Episode 1 dulu. MR nak tengok camne reaksi korang lepas tengok just EPISODE1 :)



Hehe,Jangan risau.MR akan sediakan semua episode .TAPI,kalau nak episode seterusnye,korang request ye dengan MR dengan post COMMENT  secepatnye di bawah nun jauh di sana  yee ? :) Dengan itu,Episode 2 akan menyusul ,and sampai seterusnyee~



SINOPSIS: PROTECT THE BOSS 





Berkisarkan tentang seorang wanita bernama No Eun Seoul yang sentiasa kelam kabut tetapi bersemangat dan sentiasa positif dalam apa jua keadaan,berusaha mencari kerja tetap di tengah bandaraya Korea .Pelbagai halangan,gelagat lucu dan kelakar berlaku sepanjang usahanya.Sehinggalah dia berpeluang berkerja di sebuah syarikat terkenal di Korea dan berpeluang menjadi setiausaha kepada seorang boss yang sangat malas dan tidak suka kepada setiausaha nya.Sementara itu,No Eun Seoul juga mempunyai hubungan yang rapat dengan seorang  boss Director lain yang kacak  lakonan Hero Jaejong yang telah mengambil nya bekerja di syarikat tersebut.Kedua-dua boss di syarikat tersebut lama kelamaan jatuh hati kepada No Eun Soeol dan berebut untuk membuktikan siapa di antara mereka yang lebih layak memiliki No Eun Soel .Siapakah yang akan berjaya menawan hati No Eun Soel pada akhir cerita ? Layannnnnn !!!






DOWNLOAD EPISODE 1: PROTECT THE BOSS  NOW !


Ingin Download Korang 5 kali lebih Pantas dan tak tersekat2? : Click untuk baca entry kehebatan IDM sini dan dapatkan FullVersion selama-lamanye secara FREE!,dan click sini untuk selesaikan masalah berkaitan IDM korang untuk men-download tanpa was was :) 












                                                        MEDIAFIRE PART 1
                                                        MEDIAFIRE PART 2
                                                        MEDIAFIRE PART 3
                                                        MEDIAFIRE PART 4
                                                        MEDIAFIRE PART 5
                                                        MEDIAFIRE PART 6


                                                                 
***Maaf la kalau file download tu berat sangat or menyusah kan korang untuk download secara part2 gini.MR pun downlaod gini gak,Sori banyak2 eaa***





BONUS ! :Download sekarang music OST dari Protect The Boss  di sini SEKARANG !!


CLICK DI SINI TANDA ANDA BERTERIMA KASIH!












Ok lah ,so,harap2 ,korang ebtul2 enjoy dengan drama Episode 1:Protect The Boss nie. huhu
Kalau nak Episode 2 and episode seterusnye,let me know if you want it by drop your comment below dan bagitau MR ye ^^.Beres .Ok jea kan ? :)






RilexBoss ! hehe :)



Comments
10 Comments

10 comments:

StrawberyWhite said...

drama ka? xde full episode ker? malas nak tggu2 episode. hehe.. agak2 kalu da ade complete episode kasi taw ar..:)

Mr RileX said...

haha,,alah,x surprise ah gtu brader,.MR ecely nk tengok reaksi brape rmai minat tengok drama ni just episode 1;) hehe~

StrawberyWhite said...

haha..hadoi..xminat tgk sekerat2 nie..donlod sume br blh layan.hehe..
<-- peminat cite2 korea/jepun..kasi jer cite ape sure layan.hehe..

Anonymous said...

Bez Cite dye Braderr ! Keep it up ! :)
hei korang smua,jgn buat pmalas bleh x,request jew la episode strusnye,.bru saspen,.

Mr RileX said...

hahaha,ape la Strawberry nih,ke alasan jew nih :) ekekeke

StrawberyWhite said...

haha..mane ade..xpe nak sevey torrent file ar utk cite nie.hehehe

Mr RileX said...

haha,gtu plak dh :)

CiK JaCOb'S said...

xkluar pun link dkt dnload ep. 1?

StrawberyWhite said...

boleh je donlod..5x mb file die utk part 1..^^

Mr RileX said...

Cik Jacob :tekan yg berlabel "mediafire part 1,part2",n seterusnyee ....jgn tekan kat gmbar mediafire tuh dgr ckap Mr Strawberry tuh ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management